torsdag 12 augusti 2010

Tillbaka igen!

Tjohej!

Ja, nu var det så dags att uppdatera lite... Det har ju inte hänt så mycket på djurfronten här hemma förrän nu (förhoppningsvis), men ni som haft koll har ändå sett att det uppdaterats lite på hemsidan - lite nya foton, tävlingsresultat, Kennel Grumiums första LP-titel m.m. :-)

Det har varit tyst på valp- och kattungefronten, men inom några få dagar bör vår svarta panter Cixi-katt nedkomma med sin första kull bebisar! Vi håller såklart tummarna för att allt går bra, och att ungarna är friska och fina. :-) Se mer under "Ungar" på hemsidan!

Aquila och Q-ty har varit på varsin dejt, och det är snart 3 veckor sedan vi var nere i Skåne med Aquila. Härom dagen kräktes hon ett par ggr före frukost, och jag blev såklart jätteglad: Hon är dräktig!! Men, det är ju inte helt säkert ännu... Vi kommer att ultraljuda om en dryg vecka, om vi innan dess inte är säkra på att det växer små valpar där inne. Lite andra "tecken" - som gör att jag tänt ett hoppets ljus - är att hon är lite stingslig, ännu keligare än normalt, SNOR mat (inget hon törs i "vanliga" fall), leker mindre med de andra, ägnar stor del av utevistelsen åt att hitta nåt att stoppa i magen - hon brukar annars vara den som springer omkring och leker och stojar. :-) Håll nu tummarna gott folk!

Q-ty var vi med i Norge för 1,5 v sen, och hoppas såklart att hon också börjar må lite tjyvens, eller som sist när hon var dräktig: försvinner in i ett slags dräktighetskoma och tuttarna sväller till det tredubbla! På henne märktes första dräktigheten redan efter 2 veckor. Skönt med "tydliga" tecken ibland.

Får vi valpar (nu är det väl ändå på tiden igen??), så kommer vi att ha valpträff till våren. Då får alla som vill komma, och dela med sig av sina valperfarenheter, ställa frågor, be om träningshjälp osv osv. Vi kommer att hitta på diverse valpaktiviteter, och se lite vad ni själva lyckats åstadkomma på några månader.

Det kommer såklart att bli en hel del mer aktivitet på hemsidan nu när vi väntar smått, så håll utkik efter uppdateringar. :-)

Pga att min egen dator ligger i koma sedan ett par månader tillbaka, har jag förlorat alla mail från er valpspekulanter (och andra). Vill ni vara gulliga och skriva en rad till ninasinkorg@hotmail.com så jag kan kontakta er när/om det föds valpar? Tack! :-)

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar