måndag 2 maj 2011

Sköna maj...

... välkommen! Men måste du vara så förbannat kall? +7 grader i skrivande stund, och jag fryyyser! :-(

Q-ty har varit på återbesök hos Torkel Falk idag. Hjärtat lät inte sämre än för två veckor sedan, men hon har fortfarande lite vätska kvar i lungorna, så nu ska hon få två olika sorters vätskedrivande istället. Hoppas det hjälper... Vår älskade lilla "Bodil" ska få leva som vanligt, och hon kommer att säga ifrån/visa om hon blir trött, och det får vi respektera så klart. Hon kan hänga kvar i nån månad... eller flera år. Det finns två typer av hjärtfel som drabbar dobermann, och Q-ty har det som har "bäst" prognos av dem, så vi hoppas självklart hon orkar med oss ett bra tag till. Det ska visst ta 2-3 veckor för alla hennes mediciner att börja verka, så om någon vecka borde hon vara (ännu) piggare. Tycker jag sett en förändring redan den senaste veckan - inte att hon orkar springa omkring och jaga runt med de andra hundarna så mycket, men hon försöker i alla fall, och ligger inte och vilar hela tiden. Matlusten fick hon åter bara ett par dagar efter insjuknandet, och att hon matvägrar finns liksom inte. Hon äter åtminstone nästan hela sin portion, när hon blir dålig, men nu slukar hon återigen minsta lilla matsmula, och hjälper till med att "diska ur" de andras skålar också, när de ätit upp. :-)

Katterna har haft roligt idag... de hittade mina glasögon i min necessär i badrummet, rev ner dem (och en hel del annat "kul" som de hittade i necessären) på golvet och körde runt... Oh my god. Tur de inte gick sönder! :-S Det är bus i vårt hus...

Olivia fyller 5 månader idag. :-) Igår åt hon en första smakportion av potatis- och broccolipuré och gillade det! :-D Blir nog inga problem att vänja henne av mjölken så småningom. Nedan en bild på henne (tagen igår) då hon visar att hon minsann "kan själv"!

Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar