onsdag 14 oktober 2009

Det regnar guld..!

Ja, så ser det i alla fall ut, när gyllene höstlöv virvel-singlar ner mot backen i solens sken. Vackert! Jag ÄLSKAR sådana här dagar - hösten är riktigt fin just nu. :-)

Jag tog en lång hundpromenad i förmiddags (ca 2 timmar) uppför "backen som Gud glömde", och en bit till. Outforskad terräng för min del, så det var lite spännande. Hittade ett gammalt öde hus, som jag inte skulle vilja gå in i en mörk höstkväll. Ett riktigt spökhus! Det kändes dessutom som att det blåste lite extra kyligt just i närheten av det... Hmm. Lika bra att inte undersöka det närmare.

Husse har semester den här veckan, så nu har han varit ute och cyklat med två av hundarna. Strax ska vi ut och gå med de andra två. Man får passa på och motionera extra när vädret är fint. :-)

I morgon blir det visning igen. NU måste det bli sista gången, för vi har fått ett bud (dock lägre än vi begär) och två par till är intresserade, så nu j*drar... (Tummarna håller vi såklart extra hårt i morgon då.) Efter visningen kommer Bellas syster och ska bo hos oss tills på söndag. Det ska bli jätteroligt att ha henne här! Fina Tyramyran... Hoppas vi kan ta lite trevliga bilder på henne när vi ändå har henne här i några dagar.

Nu ska här motioneras lite igen! Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Håller tummarna för att det blir sålt nu då!

    SvaraRadera